Cum să-ți crești și să-ți tonifiezi sânii acasă


FEMEIE… Dacă ești fericită și vitală, emanând în jurul tău fascinație și mister, dacă fiecare zi a vieții tale are sens și o trăiești cu bucurie, atunci ești aproape de sufletul tău, fiind binecuvântată cu o viață împlinită. Gândește-te la toate femeile de pe această planetă, roagă-te pentru ele și transmite-le fericirea de a trăi.

CE SEMNIFICAȚIE AU SÂNII UNEI FEMEI?
Ei sunt un atribut al feminității, al vitalității, al senzualității, al puterii de a dărui și al maternității. Neîntâmplător ei sunt plasați în zona inimii, inima fiind identificată cu iubirea, cu capacitatea de a dărui, cu emoțiile cele mai elevate ale ființei umane. Funcția anatomică a sânilor este aceea de a hrăni. Laptele secretat în perioada postnatală întreține copilul în viață. Prin intermediul lor, este transferată viața și vitalitatea de la mamă la copil. Fiecare om este profund legat de această parte anatomică a femeii din care a absorbit hrana, viața…

Acceptarea propriei senzualități, trezirea afectivă, conștientizarea și împlinirea dorințelor neexprimate conduce femeia spre o altă dimensiune sufletească.

SUNDARI – emulsia pentru tonifierea și creșterea sânilor, are o destinație diversificată.

Automasajul sânilor efectuat cu multa iubire ajută la ameliorarea rapidă a durerilor de sâni înainte de menstruație, iar prin perseverență, în timp chiar la dispariția completă a tensiunilor la acest nivel.

S-au obținut rezultate remarcabile in cazul lipsei de senzație la nivelul sănilor dar și in cazul hiperexcitabilității sănilor.

Deficiența în primul caz apare pe fondul unui blocaj afectiv sau a unor temeri subconștiente în a primi sau dărui iubire.

În al doilea caz, sensibilitatea excesivă, dureroasă, este o problemă care apare pe fondul unor dizarmonii psihice, cum ar fi cele cauzate de un stil de viață dezordonat, factori de stress, oboseală cronicizată, sau o viață erotică generatoare de tensiuni.

În cazul hipotrofiei mamare (sâni subdezvoltați) se recomandă plante care să stimuleze glandele endocrine care produc hormoni estrogeni, deci care reglează asimilația.

Creșterea se va realiza firesc, printr-o cură de revitalizare.

Extern, folosiți Emulsia SUNDARI, care este recomandată a fi folosită realizând automasajul circular. Pornește din centrul pieptului, mergând pe linia de demarcație a sânilor de restul pieptului. Când palmele ajung sub sâni, aplicați o mișcare de tragere Puteți masa sănii pe rând. Cuprindeți sânul între palme. Aplicați mișcări de semi-rotire într-un sens și celălalt. Pentru stimularea creșterii se face și o mișcare de tragere spre în afară.

Automasajul circular al unui singur punct – vizează mai mult deblocarea fizică și energetică. Se face cu unul, două sau trei degete, care masează cu fermitate zona limitrofă unui punct care este resimțit dureros sau blocat.

Folosiți și vizualizarea creatoare!
Alegeți în prealabil o fotografie care sa întrunească condițiile dorite (formă, mărime). După fiecare duș masați-vă sânii în oglindă, mentalizându-i identici cu cea din fotografia aleasă. În funcție de propria putere mentală, veți avea surprize foarte plăcute, într-o perioadă de timp relativ scurtă. Condiția esențială este de a vă iubi sânii, chiar în timpul masajului… dar nu numai!

În cazul sânilor lăsați, folosiți cu încredere emulsia Sundari, masându-va sănii, simultan cu procesul de vizualizare creatoare, descris anterior.

În această situație, vă recomandăm și plante stimulente ale activității endocrine, cum ar fi: țelina, mărarul, crețișoara, cimbrișorul, rostopasca, chimionul.

Toate femeile care au făcut această formă de automasaj au beneficiat de o deblocare afectivă puternică și plăcută, care le-a îmbunătățit ulterior, relațiile inter-umane, reacția la factorii de stress, viața în cuplu.

La unele femei pot apărea la început anumite dureri, mai surde sau mai acute ale sânilor, dar care dispar după câteva zile sau o săptămână.

Sunt semne ce indica o deblocare a acestei zone.

Când apar astfel de dureri, nu trebuie în nici un caz întrerupt masajul. Reduceți intensitatea lui. Mișcările vor fi mai lente și se va insista mai mult pe metoda de deblocare energetică.

În final vă veți bucura de o intensă activare a planului afectiv.