Despre noi

Arta vindecării umane a mers în paralel cu istoria umanității.

Farmacia Elixirium s-a „născut” ca un respect pentru tradiție și din dorința de a continua și valorifica informațiile și cunoștințele ce au ca obiect de studiu Ayurveda și fitoterapia.

Colectivul farmaciei și colaborătorii săi își propun să ajute pacienții aflați în suferință pentru a putea înțelege care sunt cauzele dezechilibrelor cu care se confruntă. Cea mai bună metodă de tratare a unei afecțiuni este de a-i îndepărta cauzele.

Preparăm produse naturiste personalizate

Pacientii care aleg medicina alternativă, ca mijloc de a descoperi multiplele virtuți terapeutice ale remediilor aparent simple, oferite cu atâta generozitate de către Dumnezeu, în special țării noastre, vor fi sfătuiți și ghidați de noi să urmeze cu CONSECVENȚĂ un tratament COMPLET NATURAL, eficient și lipsit de efecte secundare.

Veți descoperi uriașa și ancestrala putere curativă conținute în plantele medicinale!

Oferim produse naturiste

DOAR PE BAZA UNUI DIAGNOSTIC SAU A UNOR ANALIZE DE LABORATOR simpatizanții medicinei naturiste vor primi specific OVULE SAU SUPOZITOARE 100 % naturale. Avantajul unui astfel de tratament este absorbția lui imediată și evitarea traiectului digestiv.

Veți evita astfel, intoleranța sau alte efecte secundare, nocive ale medicamentelor de sinteză.

Oferim sfaturi pentru o viață mai sănătoasă

Fiecare dintre noi suntem astăzi impregnați de ceea ce am fost ieri și ne pregătim de ceea ce vom fi mâine. Omul nu poate fi rupt de mediul său social, economic, intelectual și spiritual. Cu atât mai mult, nu este permisă îngrijirea truplui, ignorând sufletul și spiritul care îl modelează.