Care sunt condițiile pentru retur

Condiții pentru returnarea produselor:

Renunțarea la cumpărare / comandă este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său. Renunțarea la cumpărare în termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial.

În cazul unor promoții speciale, în cadrul cărora clientul primește un produs gratis în funcție de comanda inițială, se vor returna toate produsele, inclusiv cel primit cadou din partea ELIXIRIUM, nu doar cele comandate de către client.

Returnarea produselor

Puteti solicita returul produselor în următoarele situații:
1. Produsul nu corespunde specificațiilor de pe site-ul ElixiriumFarm.ro
2. Produsul prezintă defecțiuni de transport: spart sau desfăcut
3. Produsele v-au fost livrate greșit sau nu în totalitate conform facturii

Toate sesizarile de mai sus trebuie făcute în maximum 48 de ore de la primirea coletului, pe adresa de e-mail: elixirium@hotmail.com

NEWSLETTER
Fiecare dintre noi suntem astăzi impregnați de ceea ce am fost ieri și ne pregătim de ceea ce vom fi mâine. Omul nu poate fi rupt de mediul său social, economic, intelectual și spiritual. Cu atât mai mult, nu este permisă îngrijirea truplui, ignorând sufletul și spiritul care îl modelează.
"Intreaga lume este o farmacie" spunea Paracelsius.