În perioada 20 iulie - 15 august comenzile se primesc exclusiv la telefon 0268 328 420
Farmacia Elixirium
Preparăm și oferim produse naturiste personalizate în funcție de pacient
Fiecare dintre noi suntem astăzi impregnați de ceea ce am fost ieri și ne pregătim de ceea ce vom fi mâine. Omul nu poate fi rupt de mediul său social, economic, intelectual și spiritual. Cu atât mai mult, nu este permisă îngrijirea trupului, ignorând sufletul și spiritul care îl modelează.
img18

vezi catalog

View more
img22

vezi catalog

View more
img22

vezi catalog

View more
Farmacia la români
Scriitorii antichității au cunoscut Dacia și au descris-o ca pe o țară unde civilizația înflorea și se dezvolta în pas cu cele mai strălucite civilizații ale timpului.

Platon, sec IV – III i.e.n., povestește că Socrate învățase medicina de la un medic trac, ucenic a lui Zamolxis.

Deci, dacii erau mai avansați chiar decât romanii, pentru că ei indicau tratarea bolilor prin căutarea cauzei. Ei spuneu "nu se poate trata partea fără a avea grijă de întreg".
Producător
Ca un respect pentru tradiție și din dorința de a continua și valorifica informațiile și cunoștințele care au ca obiect de studiu Ayurveda și fitoterapia s-a "născut" și Farmacia Elixirium.

Colectivul farmaciei și colaboratorii săi își propun să ajute pacienții aflați în suferință și să înțeleagă cauzele dezechilibrelor cu care se confruntă.

Cea mai bună metodă de tratare a unei afecțiuni este de a-i îndepărta cauza.

There are among us two types of people: those that are full of life, trust and hope who know they were born to succeed, and others who are full of doubt, fear, prejudices and superstitions…. continuare

Există printre noi două tipuri de oameni: pe de o parte sunt cei plini de viață, de încredere și de speranță care știu că s-au născut pentru a reuși în tot ceea ce întreprind, iar… continuare

Pot cuvintele tale să declanșeze sănătate sau boală? Evident! Înțelepții ne asigură faptul că ceea ce gândim, aceea devenim. Puține lucruri în această lume sunt mai puternice decât o vorbă bună, un imbold pozitiv, un… continuare

FEMEIE… Dacă ești fericită și vitală, emanând în jurul tău fascinație și mister, dacă fiecare zi a vieții tale are sens și o trăiești cu bucurie, atunci ești aproape de sufletul tău, fiind binecuvântată cu… continuare

NEWSLETTER
Fiecare dintre noi suntem astăzi impregnați de ceea ce am fost ieri și ne pregătim de ceea ce vom fi mâine. Omul nu poate fi rupt de mediul său social, economic, intelectual și spiritual. Cu atât mai mult, nu este permisă îngrijirea truplui, ignorând sufletul și spiritul care îl modelează.
Arta vindecării umane a mers în paralel cu istoria umanității.