Produse naturiste personalizate

Preparăm și oferim produse naturiste personalizate pentru orice tip de diagnostic.

Scriitorii antichității au cunoscut Dacia și au descris-o ca pe o țară unde civilizația înflorea și se dezvolta în pas cu cele mai strălucite civilizații ale timpului. Platon, sec IV – III i.e.n., povestește că Socrate învățase medicina de la un medic trac, ucenic a lui Zamolxis. Deci, dacii erau mai avansați chiar decât romanii, pentru că ei indicau tratarea bolilor prin căutarea cauzei. Ei spuneu „nu se poate trata partea fără a avea grijă de întreg”.

Produse naturiste personalizate

Fiecare dintre noi suntem astăzi impregnați de ceea ce am fost ieri și ne pregătim de ceea ce vom fi mâine. Omul nu poate fi rupt de mediul său social, economic, intelectual și spiritual. Cu atât mai mult, nu este permisă îngrijirea truplui, ignorând sufletul și spiritul care îl modelează. Evaluarea efectelor anumitor medicamente a dus la concluzia că există variații în acțiunea lor la bolnavi diferiți care suferă de aceeași boală, precum și că există reacții adverse neașteptate la unii dintre pacienți. Variațiile individuale la acțiunea medicamentelor pot fi determinate de cauze diverse precum vârstă, sex, greutate, interacțiuni cu alte medicamente, dar și de structura genetică individuală a fiecăruia.

Cea mai bună metodă de tratare a unei afecțiuni este de a-i îndepărta cauza.

Alături de colaboratorii noștri, dorim să ajutăm pacienții aflați în suferință să înțeleagă cauzele dezechilibrelor cu care se confruntă.

Preparăm și oferim produse naturiste personalizate DOAR PE BAZA UNUI DIAGNOSTIC SAU A UNOR ANALIZE DE LABORATOR.

Simpatizanții medicinei naturiste pot primi specific OVULE SAU SUPOZITOARE 100 % naturale. Avantajul unui astfel de tratament este absorbția lui imediată și evitarea tractului digestiv. Veți evita astfel, intoleranța sau alte efecte secundare, nocive ale medicamentelor de sinteză.