Suport clienți

Cum se comandă un produs personalizat

Un produs personalizat se poate comanda telefonic sau pe email.

Comanda implică o discuție sinceră despre starea d-voastră actuală de sănătate, în baza unui diagnostic medical.

Cum se comandă online un produs

Să cumpărați de pe ElixiriumFarm.ro este foarte simplu. Trebuie doar să urmați următorii pași:
• se adaugă produsul dorit / produsul dorite în coșul de cumpărături;
• se finalizează lista de produse și numărul de bucăți pentru fiecare produs în parte;
• se completează datele de facturare și adresa de livrare;
• se selectează forma de plată dorită;
• se confirmă acceptul pentru termenii și condițiile acestui website;
• se plasează comanda;
• dacă ați ales plata prin OP se face plata din contul personal de bancking și se trimite pe email dovada plății pentru a urgenta livrarea comenzii;

În situații de urgență sau în lipsa unui răspuns privind starea comenzii dvs vă rugăm să ne contactați la telefon 0724203087.

Cum se folosește un cupon de reducere

Cuponul de reducere se adaugă în câmpul „cod cupon” existent în pagina Coș de cumpărături.

Cupoanele de reducere sunt formate dintr-un șir de caractere. Ele sunt configurate în cadrul unor campanii de promovare sau de fidelizare și pot fi publice sau private.

Care sunt modalitățile de plată acceptate

Plată ramburs

Plata se face curierului la primirea coletului.

Plată cu OP

Plata se face în contul IBAN al societății noastre urmând ca produsele să fie expediate imediat după ce plata a fost confirmată. Vă rugăm să completați numărul comenzii în OP.

Care sunt posibilitățile de transport

Produsele comandate se livrează cu Urgent Cargus. Pentru comenzile cu o valoare până în 400 lei taxa pentru transport este de 20 lei. Pentru comenzile mai mari de 400 lei transportul este gratuit.

Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului.

Produsele livrate prin curier în anotimpul cald, atunci când temperaturile pot depăși 25℃, se vor păstra la frigider la temperatura de 5-10℃ imediat dupa recepționare.

Care sunt condițiile pentru retur

Condiții pentru returnarea produselor:

Renunțarea la cumpărare / comandă este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său. Renunțarea la cumpărare în termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial.

În cazul unor promoții speciale, în cadrul cărora clientul primește un produs gratis în funcție de comanda inițială, se vor returna toate produsele, inclusiv cel primit cadou din partea ELIXIRIUM, nu doar cele comandate de către client.

Returnarea produselor

Puteti solicita returul produselor în următoarele situații:
1. Produsul nu corespunde specificațiilor de pe site-ul ElixiriumFarm.ro
2. Produsul prezintă defecțiuni de transport: spart sau desfăcut
3. Produsele v-au fost livrate greșit sau nu în totalitate conform facturii

Toate sesizarile de mai sus trebuie făcute în maximum 48 de ore de la primirea coletului, pe adresa de e-mail: elixirium@hotmail.com