Vindecă-te folosind puterea infinită a subconștientului

Există printre noi două tipuri de oameni: pe de o parte sunt cei plini de viață, de încredere și de speranță care știu că s-au născut pentru a reuși în tot ceea ce întreprind, iar pe de altă parte sunt cei plini de îndoieli, de teamă, de prejudecăți și de superstiții. Întrebarea care se poate pune este: ce face diferența?!?

Există un mare secret al reușitei în viață care, până de curând, a fost rezervat celor puțini și aleși. Care credeți că este acest secret? Este vorba despre propriul nostru subconștient. Este acea putere miraculoasă, creatoare, ce sălășluiește în propria noastră ființă și așteaptă să fie scoasă la vedere și utilizată pentru transformarea ființei noastre, pentru a fii fericiți și împliniți. Învățând cum să o folosim, această putere infinită a subconștientului va deveni într-un timp foarte scurt un ajutor, un prieten pe care ne putem baza în orice clipă. Aici vom găsi soluția tuturor problemelor cu care ne confruntăm, cauzele tuturor problemelor pe care le avem și le-am avut.

Pe parcursul acestui articol vom înțelege cum s-au vindecat infirmi sau persoane cărora li se mai dăduse foarte puţin timp de trăit. Cum putem, fiecare dintre noi, să ne modificăm în sens pozitiv cursul vieții care pare a fi implacabil. Pentru că subconștientul are această putere curativă și ne poate vindeca corpul fizic, mental și/sau emoțional, este necesar să-i acordăm importanța cuvenită. Doar înțelegerea lui ne poate elibera din închisoarea pe care singuri ne-am construit-o prin eliminarea a oricărui fel de constrângeri materiale, psihice sau mentale.

În Univers, fie că suntem conștienți sau nu, se manifestă legea acțiunii și a reacțiunii. Tot ceea ce se petrece cu noi, evenimentele, situațiile şi chiar acţiunile pe care le întreprindem sunt reacţii ale subconştientului la gândurile cultivate cu perseverenţă în minte. Dacă în trecut am cultivat gânduri pozitive, în viața noastră vom avea parte de situații optimiste și vom reuși să tratăm momentele tensionante cu optimism și cu credința că tot ce ni se petrece are un rost în transformarea ființei noastre. Se necesită să eliminăm cu fermitate toate ideile false şi superstiţiile, să încetăm să mai fim receptivi la ideile greșite sau la temerile de multe ori nejustificate ale celor din jurul nostru. Dacă luăm în calcul legea de bun simț care spune că “ceea ce semeni, aceea culegi”, vom înțelege că viața pe care o trăim ne-am creat-o singuri. Accesând acest bun simț pe care bunicii noștri îl aveau, vom învăța să ne ghidăm după adevărurile eterne care guvernează lumea şi viaţa și vom semăna doar semințe pline de optimism și bunătate. Astfel, vom crește pe toate planurile (material, mental, emoțional, spiritual) și ne vom trezi starea înțelepciune.

Atragem în viaţa noastră nu ceea ce vrem, ci ceea ce suntem

Dacă subconştientul este atât de puternic, cum se poate reprograma pentru a aduce transformări benefice în viaţă, cum să reprogramăm gândirea eronată care ne poate ţine departe de o viaţă minunată pe care întotdeauna ne-am dorit-o? Gândurile noastre au puterea de a se manifesta în realitate. Depinde de noi în ce direcție alegem să ne îndreptăm.

Pe lângă gestionarea gândurilor noastre, se necesită evaluarea cu mult curaj și sinceritate a stadiului în care ne aflăm. Cât de sănătos este corpul nostru fizic? Dar, gândurile sau emoțiile noastre? Care este locul pe care-l ocupă credința sau speranța în viața noastră?

Pasul următor îl reprezintă întoarcerea cu multă aspirație și curaj la momentul în care am ales (din cauza necunoașterii sau a neînțelegerii) să gândim negativ, să judecăm, să ignorăm o anumită situație sau o ființă din viața noastră. În momentul înțelegerii și vindecării trecutului nostru, prezentul va deveni mult mai luminos și vom putea privi în viitor cu multă speranță. Astfel, vom înțelege adevărata însemnătate a cuvintelor “Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului ci, îndreptarea lui”. Boala este un veritabil maestru, dacă ne lăsăm ghidați cu multă umilință de semnele ei.

Reprogramarea subconștientului cu ajutorul afirmaţiilor binefăcătoare

Pentru a ne transforma viaţa, nu este suficient doar să ne modificăm gândurile. Este necesar să pătrundem mai în profunzime şi să ne modificăm programarea subcoștientului. Această reprogramare a minții subconştiente folosind înţelegerea „conştientă” din acest moment se realizează în timp și necesită multă răbdare din partea noastră. Dacă noi am accesat acest mod eronat de gândire mulți ani la rând (poate chiar întreaga viață), nu trebuie să avem pretenții exagerate de vindecare în timp record. Procesul este foarte laborios pentru că presupune eliminarea vechilor trasee neuronale și crearea unor noi conexiuni în creier. Subconştientul învaţă prin repetiţie şi, în acest fel, el a învăţat modelele sau obiceiurile negative.

Reprogramarea subconștientului se face zi de zi cu perseverență prin plantarea noilor seminţe pozitive și înălțătoare. Repetarea afirmaţiilor pozitive are puterea de elevare a nivelului de vibraţie şi crează amprente ce rămân întipărite în mintea subconştientă.

Afirmaţii pe care le puteţi folosi:

“Mă iubesc și mă accept așa cum sunt.”

“Sunt iubit și sprijinit de univers.”

„Mă iubesc şi mă respect.”

„Sunt plin de pace, armonie şi bucurie.”

„Atrag lucruri bune în viaţa mea.”

“Sunt împăcat cu lumea din jurul meu și lumea este împăcată cu mine.”

„Gândurile mele pozitive creează lucruri pozitive.”

În această direcție, vă recomandăm să citiți cartea doamnei Niculina Ghorghiță „Afirmatii pentru voi…” care este un îndrumar cu diverse afirmații comentate. Aceste comentarii au ca scop înțelegerea din punct de vedere cognitiv și nu numai a afirmațiilor respective. Este un îndrumar prin care vă puteți crea prin exercițiu noi rețele neuronale.

Practica regulată a meditației ne permite accesul la mintea subconștientă

Prin meditație putem accesa zonele profunde ale conştiinţei într-un mod armonios care ne permite să devenim fini observatori al gândurilor noastre pe care le putem controla înloc să ne lăsăm distrași de ele. Este bine să rămânem în stare de contemplare și să nu reacționăm în momentul în care gândurile apar în planul constiinței noastre. Să nu le hrănim în continuare.

Cum putem reprograma subconştientul?

Fiecare dintre noi avem la dispoziție aceste instrumente: puterea gândului, puterea cuvântului rostit (este o manifestare în lumea concretă a puterii gândului), puterea vizualizării creatoare (vizualizarea clară a scopului propus și a acțiunilor pe care le vom realiza pentru a-l atinge) și puterea intenției benefice.

Folosirea simultană a acestor 4 “puteri” ne creștem considerabil eficiența în reprogramarea subconștientului nostru deoarece în acest mod ambele emisfere cerebrale acționează sinergic. Vizualizarea este realizată cu emisfera dreaptă, iar folosirea cuvântului, verbalizarea, sugestia mentală cu emisfera stângă. Integrăm astfel ambele emisfere cerebrale, iar eficienţa noastră capătă o nouă dimensiune realizatoare.

SUBCONȘTIENTUL – O FORȚĂ NEBĂNUITĂ

Subconștientul este aceea parte a mentalului care controlează funcțiile vitale ale corpului, fără să aibă nevoie de ajutorul mentalului conștient.

Subconștientul nu doarme niciodată, fiind mereu activ. El are o putere uriașă, care ne inspiră și ne dirijează acțiunile, deținând deja soluțiile la toate problemele care ne frământă.

Subconștientul nostru ne poate îndeplini, direct proporțional cu intensitatea încrederii noastre, orice dorință.

La baza tuturor acțiunilor noastre se află sugestia. Știința angrenării creatoare a subconștientului folosind puterea sugestiei pozitive, ne va ajuta să pătrundem gradat și din ce în ce mai lucid în profunzimile enigmatice ale subconștientului nostru.

Dinamizați-vă subconștientul prin gânduri pozitive, prin sugestii benefice, iar el va începe să lucreze fidel precum un servitor care prin munca sa, asigură stăpânului prosperitatea.

Dacă vă veți programa subconștientul pentru a avea sânii tonici, fermi, sănătoși și erecți, atunci el își va angrena propriile resurse interioare, va declanșa mecanisme psihomentale și va genera prin procese de rezonanță acorduri cu energiile subtile macrocosmice corespondente unor sâni exact cum ii doriți.

Dacă în plus, alegeți o fotografie cu sânii unei femei care deja este înzestrată cu dimensiunea, forma și frumusețea sânilor pe care vi-i doriți, succesul este garantat!

La modul concret vom acționa în felul următor: după fiecare duș, masați-vă sânii cu emulsia naturală VENUS SUPERB, de la exterior spre interior, vizualizându-i așa cum îi doriți, trăind anticipat bucuria succesului, ce se bazează pe convingerea de nezdruncinat a unei reușite depline. Simultan transmiteți subconștientului dumneavoastră o sugestie. De exemplu ”sânii mei sunt din ce în ce mai mari, mai frumoși, mai erecți, sănătoși și veșnic tineri”.

Perseverența este extrem de importantă, deoarece procesul este cumulativ și de aceea cu cât operăm mai des cu sugestia aleasă și cu cât vă veți aminti mai des de ceea ce doriți să obțineți, cu atât mai repede vor apărea rezultatele.

Sistemul imunitar este un sistem complex de celule, țesuturi și organe care lucrează împreună pentru a proteja organismul de agenții…

Ceea ce dorim sa prezentam in continuare se refera la calitatea vietii care implicit va ajuta sistemul imunitar sa functioneze…

Candidoza vaginală – simptome ale acestei infecții fungice, cum procedăm când apar aceste simptome și ovule 100% naturale. Candidoza vaginală…

Există printre noi două tipuri de oameni: pe de o parte sunt cei plini de viață, de încredere și de…